LASER ALEXANDRITE

LASER ALEXANDRITE

Το Laser Αλεξανδρίτη τελευταίας γενιάς είναι πιστοποιημένο από το FDA θεωρείται η πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος για αποτρίχωσης με laser, ιδανική για όλες τις περιοχές προσώπου και σώματος. 

Πώς λειτουργεί

Το Laser Αλεξανδρίτη εκπέμπει μονοχρωματικό φως στα 755nm το οποίο απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας και μετατρέπεται σε θερμότητα που καταστρέφει τον θύλακά της. Αυτό προκαλεί την εξάχνωση της τρίχας και τη σταθερή μείωσης της τριχοφυΐας. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας η ενσωματωμένη κεφαλή “παγώνει” (επιλεκτική θερμόλυση ) την περιοχή για να μην δημιουργείται δυσάρεστο συναίσθημα.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία. Σύμφωνα με έρευνες από την πρώτη συνεδρία με laser Αλεξανδρίτη υπάρχει μείωση της τριχοφυΐας έως 25%. 

Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας αλλά και ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστεί κάποιος εξαρτάται από :

  • το φύλο
  • τον όγκο και την ποιότητα και το χρώμα της τρίχας
  • το χρώμα της επιδερμίδας
  • την ύπαρξη ορμονικών διαταραχών

Το Laser Αλεξανδρίτη είναι ιδανικό για πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και σκούρες έως καστανές τρίχες καθώς η αποτελεσματικότητά του εξαρτάται από την απορρόφηση της ακτίνας του από τη μελανίνη της τρίχας.

Πλεονεκτήματα της θεραπείας

Αφαιρεί ακόμα και τις πιο λεπτές τρίχες στις οποίες αποτυγχάνουν οι άλλες μέθοδοι αποτρίχωσης.

Στοχεύει σε συγκεκριμένα σημεία, χωρίς να επηρεάζεται η επιδερμίδα στη γύρω περιοχή, ενώ προσφέρει αποτέλεσμα μακροχρόνιας διάρκειας στην εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Leave a Reply